Vielleicht hat er bei mir reingeblinzelt….? ;-)

Pochieren von Spinateiern © Liz Collet

..nachdem ich 2009 mehrfach und auch hier das Pochieren von Eiern wahlweise in Spinat oder Mangold gezeigt hatte? Nein, kleiner Scherz. Eier zu pochieren ist schlicht kein grosses Geheimnis und wenn ich es kann, können Sie es auch.

Und wenn Sie noch nicht genau wissen wie es danach und hier nach dieser Beschreibung geht,

This slideshow requires JavaScript.

dann sehen Sie einfach ihm hier noch einmal zu.

Gauthier Soho’s Alexis Gauthier demonstrates how to make the perfect poached egg — with help from clingfilm! Part of the Tips from the Taste Kitchen series from Taste of London.

My pictures? Here please.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s