Flammkuchen mit Zitronen

Flammkuchen au Citron© Liz Collet
Flammkuchen au Citron© Liz Collet

Sunny day, sunny food – Life gave You lemons ? No Idea what to do with it ? I got one….
Flammkuchen alle Limone: perfect food crossing of Italy ~ Alsace :-))
pastry, cream, lemon, brown sugar, add a pinch of vanilla and – in case You like it – cinnamon; delicious with some wine as dinner or lunch or as dessert…

Es muss nicht immer Zwiebelkuchen, Quiche oder Flammkuchen klassisch sein, der nun mit Federweissem oder Wein die Runde bei den Einladungen macht. Flammkuchen kann man mit allerlei variieren. Eine der Versionen ist diese mit Cream, braunem Zucker mit einer Prise Zimt und etwas Vanille vermischt und mit Zitronenscheiben gebacken. Schmeckt als Hauptgericht ebenso wie in geeignete Portionen geteilt auch als Dessert.

(C) by Liz Collet

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s