Zucchini and Potatoes – Dream Team

Zucchinitarte © Liz Collet

Potatoes cooked the day before. Sliced as well as Zucchini. Butter the form and put the slices mixed in it. Mix some cream with one egg, add a pinch of salt, pepper and cayenne (chili) and give it over it, add some bread crumbs and some flakes of butter and bake it until golden and crisp. Perfectly going alone with tomatoe’s salad.

click

Leicht gemacht:
Am Vortag gekochte Kartoffeln und Zucchini fein geschnitten, abwechselnd in gebutterte Form geschichtet, mit Salz, Pfeffer und Cayenne gewürzt. Etwas Sahne mit Ei verquirlt darüber geben. mit fein gemahlenen Semmelbröseln und ein paar Butterflöckchen bestreut im Ofen goldbraun garen.
Dazu passt u.a. sehr gut ein Tomatensalat.

© Copyright by Liz Collet / Bildquellen:

als Print und als RFL/RM



*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s